preloader

Szintetikus jégpályák

Azok részére, akik szeretnek korcsolyázni nyári hónapokban is vagy előnyben részesítik a szintetikus jeget a természetesnél, megoldásként kínáljuk az általunk forgalmazott kíváló minőségű szintetikus jégpályát.  Szintetikus felületű jégpályáról van szó, amely a természetes jégpályát szimulálja. A jégpályát bármilyen formában, méretben fel lehet állítani szabadtéren és fedett csarnokokban egyaránt. Előnye a gyors összeszerelés, variabilitás, alacsony kiadások az üzemeltetésre, zajmentesség és az egészségre sincs káros hatással.

Az általunk kinált jégpálya nem toxikus és teljesen reciklálható lemezekből van összeállítva. A mesterséges jégpályán élvezhetik a tánc, korcsolyázás, hoki örömeit, de bármilyen más jellegű pl. prezentációs rendezvények megszervezésére is alkalmas (kiállítások, reklám akciók, televíziós showműsorok ... az Önök elképzelése és fantáziája szerint).

Kinálatunkba megtalálhatók eladó és bérelhetö mobil sintetikus jégpályák is. Szolgáltatásainkhoz tartozik természetesen az ingyenes árajánlat kidolgozása is.

-  a jégpályához menrendelhetök különféle kellékek, mint pl. korcsolyák, korcsolyacsiszoló gépek, védöhállók, jégcsiszoló gépek (rolbák), padok, polcok, idömérök, padló gumit, stb.

Ha érdekli Önöket kínálatunk, bátran szólítsanak meg bennünket az árajánlat kidolgozásának érdekében.