preloader

Jégkorog lőtér

BRA SHOT  jégkorong lőtér

Nagy segítséget jelent a professzionális és a fiatal kezdő jégkorongozónak is a lövéstechnika tökéletesítésének elsajátításában. A BRA SHOT  „ketrec“ kivitel azt jelenti, hogy a jégkorong lőtér hálóval van védve, így a korongok nem hagyják el a kijelölt lőteret. Ezért alkalmas kisebb helyiségekbe is. A lőtér felszerelése, kivitelezése és igényessége az ügyfél elvárásai, elképzeléséi szerint vannak kialakítva.  

SHOOTING area 

Szintén a jégkorongozók lövéstechnikájának tökéletesítésítését, elsajátítását segíti elő minden szinten. Szintetikus jégből "U" alakú palánkrendszerből és védőhálóból áll. Előnye a nagy variabilitása / nagyobb területet kihasználásánál többféle technikafejlesztő segédeszköz felhasználása lehetséges az edzésekhez. Felszereltsége individuálisan minden ügyfél saját elvárásainak, követelményeinek megfelelően vannak felszerelve a kezdőtől egészen a profi szintig. A szilárd palánkrendszert szivacs palánkokkal is tudjuk helyettesíteni - a zajcsökkentés céljából.  

Mindkét variációt bérlésre is kínáljuk. Ideálisak a merketing, reklámakciókra, különféle szórakoztató jellegű versenyekre. A palánkrendszerre különféle reklámhirdetések ragaszthatóak, helyezhetőek fel propagáció céljából.

Közelebbi információkat és árajánlatot érdeklődés esetén szívesen küldünk.