preloader

Multifunkcionális sportpályák

Ügyfeleink részére egészéves kihasználhatóságú multifunkcionális sportpályákat kínálunk. Nyáron klasszikus sportpályaként, télen jégpályaként használható.   

Multifunkcionális sportpályák lehetnek felső sporttakaróréteg kivitelben: 

UNI ICE:- a felszín inovatívan technológiailag modern, energetikailag nem összetett megoldás a multifunkcionális sportpályák gyártásának és kialakításának keretein belül. Az időjárási viszonyoktól függetlenül lehetséges az egészéves üzemeltetése.  A felszín szabadalmaztatott technológiánk, amely EPDM őrlemény, alátát és speciális gyanta keverékéből van előállítva. A felület vízáteresztő és kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a nagy rugalmassága, ami minimalizálja az esések során keletkezett sérülések számát. 

Műanyag kazettás sportpadló:  A felszínt négyzet alakú pseciális polipropilén keverékéből legyártott kazetták alkotják. A kazetták kötőzárakkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a műanyag kazettás sportpadló nagyon egyszerű és gyors telepítését, illetve szétszerelését. A sportpadló mechanikus sérülése esetén az egyes kazetták nagyon egyszerűen kicserélhetőek.